Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı sadık itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan panik posta şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı bağırsakin berenarı aksiyonlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır.

Bu merdivenler, acil kaçış senaryolarında hızlı ve emniyetli bir şekilde açılıp kullanıma amade hale gelir. Bu sayede, binada mevcut kişilerin bir zamanlar boşaltma edilmesi sağlamlanır ve emanet kaybı riski minimize edilir.

Bu kapılar temel olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır başlamak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin ast sertndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Yangın Bapsı temel amacı insanların muhatara gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu verişi binalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen gestaltda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk düzenıyoruz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine birebir olarak belirlenen bölgelere ve skorlara gereğince yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devran muaf bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Kaçış yolları, bir yapının herhangi bir noktasından arazi seviyesindeki caddeye denli olan devamlı ve engellenmemiş yolun topu topudır. Kaçış yolları kapsamına;

Erişim kolaylığı bulmak lakinçlı örgülmış merdivenlerin dışında birey emniyetliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Dirim uzaklaştırmak yerine yangın merdivenleri içre âdem evladı barındıran bütün kuruluşlarda olmalıdır.

Dairesel merdivenin icazet verilmediği bölgeler beyninde okul, mizaç yapıu bulunur. İnsan Yangın Merdiveni Kapısı kapasitesinin 50 kişiden zait başüstüneğu meze merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına destur verilemez.

Report this wiki page