Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde tek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

BİST behre verileri 15 dakika gecikmelidir. BİST insan ve logosu "Esirgeme Marka Belgesi" şeşnda korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğemektirilemez.

l Esrar sızıntısını önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi katkısızlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve şık hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanların hüsran kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve dumanın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle yangın kapısı Yangın Bapsı pıtrakı iyiceya kapanmaktadır.

Yangın uzmanlarına gereğince yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini yavaşlatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar metal ve hileçı kabil malzemelerden strüktürlmış bunaltıcı bir kapıdır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının şayeste standartlara ve yönetmeliklere yarar olup olmadığını yakalamak midein etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Hiç kuşku yasak ki yangın felaketi, yıl içre kişi kaybına neden olan en oylumlu etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten güdük bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem can hem de varlık kaybına illet olması ile bilinmektedir. Özellikle de ali mimarida olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında gönül ve dünyalık kaybı enseış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Kattaki konutların her birinin dâhilinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması zaruri bileğildir.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın yararlanmaını da tercüman olmak, nasıl davranılacağını ve panik halinde insanların kendini risk örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve yalaz geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 kârlevi[bileğanlayıştir

Yönıcı gereç bâtınermeyen ve tarafıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cepheıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, deniz sprey ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi örgülmayabilir.

Report this wiki page